:: Forum >> Version 2 >>

Object Undefined when loading page or selecting checkbox

Hello,

I have a grid setup, when the page is loaded I get an error message that says "Object Doesn't Support this Property or Method" and ties to the bolded line below. After I click ok the grid loads, but if I click on the checkbox or try to scroll down I continue to get the same message.

AW.dispatch=function(element,event)
{
var type="_on"+(events[event.type] || event.type)+"Event";
var target=AW.object(element.id);
var obj=target;
while(obj._parent)
{
obj=obj._parent
}
return target[type].call(obj,event)
};
Chris
Wednesday, November 8, 2006
Forgot to mention, this is in aw.js
Chris
Wednesday, November 8, 2006
Anybody... there is probably something simple I need to set but I've stared at this so long right now I am lost. I am dead in the water.
Chris
Thursday, November 9, 2006
Difficult to say, I guess it could happen if you
- change object id after writing it to the page (?)
- use '-' character in object id
Alex (ActiveWidgets)
Thursday, November 9, 2006
This is what the javascript looks like:

function loadPage()
{
var div = document.getElementById("test");

var rawData = searchForm.elements['property(tableData)'].value;
var dataSerializer = new ArraySerializer(12, new Array());
var tableData = dataSerializer.deserialize(rawData);

var rawColumns = searchForm.elements['property(normalColumns)'].value;
var columns = dataSerializer.deserialize(rawColumns);

// create grid object
var obj = new AW.UI.Grid;

// assign cells and headers text
obj.setCellText(tableData);
obj.setHeaderText(columns);

// set number of columns/rows
obj.setColumnCount(12);//searchForm.elements['property(columnCount)'].value);
obj.setRowCount(250);//searchForm.elements['property(rowCount)'].value);

obj.setCellTemplate(new AW.Templates.Checkbox, 0);

// set initial value for column 2
obj.setCellValue(true, 0);

obj.setStyle('width', '100%');
div.innerHTML = obj;
}

That's all I am doing right now. This is being done outside of the JSP in a seperate Javascript file.
Chris
Thursday, November 9, 2006
Chris,

I cannot reproduce this, here is the code I tried -

<div id="test"></div>
<
script>

function 
loadPage()
{
    var 
div document.getElementById("test");

    
// create grid object
    
var obj = new AW.UI.Grid;

    
// assign cells and headers text
    
obj.setCellText("cell");
    
obj.setHeaderText("header");

    
// set number of columns/rows
    
obj.setColumnCount(12);
    
obj.setRowCount(250);

    
obj.setCellTemplate(new AW.Templates.Checkbox0);

    
// set initial value for column 2
    
obj.setCellValue(true0);

    
obj.setStyle('width''100%');
    
div.innerHTML obj;
}

window.setTimeout(loadPage1000);

</
script>
 
Alex (ActiveWidgets)
Thursday, November 9, 2006
We have a heavily modified struts framework sitting around everything, I am worried this is causing the problem. Unfortunetly I took what I had and put it into dumb HTML and it worked fine.

I'll have to keep fiddling.

Thanks.

Chris
Thursday, November 9, 2006



This topic is archived.

Back to support forum

Forum search