:: Forum >> Version 2 >>

Another bug - possibly related to wide grids

More information on this topic is available in the documentation section: /general.bugs/2-5-3.html.

I've been creating some tabbed grids some of which are wide.

I've found one now where the last column doesn't display any data if a CSS is defined for it.

That is, if I have these CSS definitions (including one for a hidden column to get around the missing end of grid bug I reported previously) -
#gridwho_sqm    .aw-column-15   {width:75px}
#gridwho_sqm    .aw-column-16   {width:45px}
#gridwho_sqm    .aw-column-18   {width:9px}
 
AW generates the following code -
<span id="gridwho_sqm-cell-15-7" class="aw-item-template aw-templates-cell aw-grid-cell aw-column-15 aw-cells-normal" tabindex="-1" title="">29776.43.0</span>
<
span id="gridwho_sqm-cell-16-7" class="aw-item-template aw-templates-cell aw-grid-cell aw-column-16 aw-cells-normal" tabindex="-1" title="">1</span>
<
span id="gridwho_sqm-cell-17-7" class="aw-item-template aw-templates-cell aw-grid-cell aw-column-17 aw-cells-normal" tabindex="-1" title="">1</span>
<
span id="gridwho_sqm-row-7-end" class="aw-item-template aw-grid-cell aw-column-space">
<
span id="gridwho_sqm-row-7-end-box" class="aw-item-box"/>
 
But as soon as I add a CSS for the 17th column -
#gridwho_sqm    .aw-column-15   {width:75px}
#gridwho_sqm    .aw-column-16   {width:45px}
#gridwho_sqm    .aw-column-17   {width:45px}
#gridwho_sqm    .aw-column-18   {width:9px}
 
AW generates this code -
<span id="gridwho_sqm-cell-15-7" class="aw-item-template aw-templates-cell aw-grid-cell aw-column-15 aw-cells-normal" tabindex="-1" title="">29776.44.0</span>
<
span id="gridwho_sqm-cell-16-7" class="aw-item-template aw-templates-cell aw-grid-cell aw-column-16 aw-cells-normal" tabindex="-1" title="">1</span>
<
span id="gridwho_sqm-row-7-end" class="aw-item-template aw-grid-cell aw-column-space">
<
span id="gridwho_sqm-row-7-end-box" class="aw-item-box"/>
 
So the span for cell 17 just vanishes. I'm at a loss to explain this as it doesn't happen in the other wide grids.. This happens in both IE6 and FF2.x.
Anthony
Wednesday, November 26, 2008
I've done some more tests and found its related to the CSS width I set. If I define the column width as -
#gwho_sqm    .aw-column-17    {width:66px}
 
or any larger width the data displays. If I define it as 65px or below it doesn't.

Which is odd since the passed data is only 1 character. I.e.-
['PRS1_CSHGRDTK','25','Awaiting Message','17777422:0 PRS1_CSHGRDNY','51','15576','15600','5848861','5075','0','5083','4867','30:18196','18197.8','18197.8','18197.9.0','1','1'],
[
'PRS1_CSHGRDTK','26','Awaiting Message','17777425:0 PRS1_CSHGRDLN','51','15576','16110','5848861','5091','0','5217','4908','0:18219','18219.11','18219.11','18219.12.0','1','1'],
 
Anthony
Wednesday, November 26, 2008



This topic is archived.

Back to /general.bugs/2-5-3.html

Documentation:

Forum search