3.0.0

z-index always on top

I have a div that is getting eclipsed by the data grid. I have set the z-index of this div to 1001 but it still gets eclipsed. Any suggestions? Thanks,
Edward
November 15,
z-index only works if you set position to relative or absolute, could this be the reason?
Alex (ActiveWidgets)
November 16,
Did some experimenting and noted the following matrix below:

Absolute | Relative | Z-index | Top
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 1 x
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 1 x
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 1 x
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 1
------------------------------------------------------------


Div 1 x 1
Div 2 x 2 x
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 2
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 2 x
------------------------------------------------------------
Div 1 x 1
Div 2 x 2 x
------------------------------------------------------------



Div 1 x 2 x
Div 2 x 1
------------------------------------------------------------
Div 1 x 2
Div 2 x 1
------------------------------------------------------------
Div 1 x 2 x
Div 2 x 1
------------------------------------------------------------
Div 1 x 2 x
Div 2 x 1
------------------------------------------------------------





Edward
November 16,
The order of the div rendering solves this problem. I loaded my divs after the grid had been loaded. Thanks,
Edward
November 18,

This topic is archived.

See also:


Back to support forum

Search

Version 2

Looking for AW 2.6 ?
The old site is here.